• Visitors can check out the Forum FAQ by clicking this link. You have to register before you can post: click the REGISTER link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. View our Forum Privacy Policy.
Collapse

You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

  • You are not logged in. If you are already registered, fill in the form below to log in, or follow the "Sign Up" link to register a new account.
  • You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  • If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Previously on "New Forum Bug Reports"

Collapse

  • eek
    replied
    Just using google to hunt for something and it's sent me to a replyto page - link below.

    Parrotpay - Contractor UK Bulletin Board

    Leave a comment:


  • cojak
    replied
    Originally posted by cojak View Post
    That has nothing to do with the software and everything to do with the Moderators.

    So that's our decision and not likely to change unless we agree to a change in SLA's

    (NAT - stop laughing at the back!)
    (And that's only if we like you and you're not a spammer/scammer...)

    Leave a comment:


  • cojak
    replied
    Originally posted by JuniEdith View Post
    Moderation waiting taking too long.
    That has nothing to do with the software and everything to do with the Moderators.

    So that's our decision and not likely to change unless we agree to a change in SLA's*

    (NAT - stop laughing at the back!)

    *Spoiler - there are no SLA's - we do this out of the goodness of our hearts.

    Leave a comment:


  • JuniEdith
    replied
    Moderation waiting taking too long.

    Leave a comment:


  • NickFitz
    replied
    Originally posted by eek View Post
    A weird one here

    The HMRC Enquiries page is showing that the most recent post is from 7 something this morning when there has been 2 posts since

    And that's even after I refresh the page and I've posted in that thread.

    Click image for larger version Name:	Screenshot_40.png Views:	0 Size:	27.4 KB ID:	4161409
    Yes, it seems to be another (server-side) cacheing issue. I'll dig into it and see if I can work out where it's getting confused.

    Leave a comment:


  • ladymuck
    replied
    Originally posted by eek View Post
    A weird one here

    The HMRC Enquiries page is showing that the most recent post is from 7 something this morning when there has been 2 posts since

    And that's even after I refresh the page and I've posted in that thread.

    Click image for larger version Name:	Screenshot_40.png Views:	0 Size:	27.4 KB ID:	4161409
    I've seen that all over the shop, it's quite misleading

    Leave a comment:


  • eek
    replied
    A weird one here

    The HMRC Enquiries page is showing that the most recent post is from 7 something this morning when there has been 2 posts since

    And that's even after I refresh the page and I've posted in that thread.

    Click image for larger version  Name:	Screenshot_40.png Views:	0 Size:	27.4 KB ID:	4161409

    Leave a comment:


  • Eirikur
    replied
    Too lazy to check if this has been reported, but when you do a mouse over on a certain topic the swear filter doesn't work, if you open the topic you can see it has been autoredacted: example this thread: https://forums.contractoruk.com/gene...e-dipping.html

    Leave a comment:


  • ladymuck
    replied
    I don't remember this one being picked up.

    Nested quotes don't seem to work (at least not in preview). The first quote is displayed and anything nested under it is ignored. Quotes are displayed in preview if you show each one separately.

    Leave a comment:


  • xoggoth
    replied
    My profile is working now. Thanks Fizzy Knickers.

    Updateipoo: Ah. Today only if I click refresh umpteen times

    Updateipoo2: Ugh. Nope, back to not working at all. Seems like a cache problem but clearing it didn't help.

    Updateipoo3: Lots of refreshes work again.
    Last edited by xoggoth; 29 April 2021, 18:44.

    Leave a comment:


  • NickFitz
    replied
    Originally posted by ladymuck View Post
    Originally posted by eek View Post
    I know this is probably an old bug - but if I click the take me to the last post link for a long standing thread I'm taking to a post from 4 February 2021...

    To add this is the link for the dead celebs thread https://forums.contractoruk.com/gene...ml#post2876229 (Jan 5th 2021)


    I get that with a number of different threads. Anything that's more than a few pages long.
    Yes, there's something going on with the way it sets the most recent post datetime for a thread. I strongly suspect this is also an internal cache invalidation issue; it's on the list

    Leave a comment:


  • NickFitz
    replied
    Originally posted by BigDataPro View Post
    Yesterday one of my post (link below) was moved to IR35 section by the Mods. But since then it gets "invalid url" error.

    https://forums.contractoruk.com/ir35...r-majesty-does
    Should now be OK at https://forums.contractoruk.com/ir35...esty-does.html

    This is a quite bad problem with moving stuff. Basically, vBulletin attempts to invalidate some of its internally-cached data, but its method for doing this involves building an array containing a reference to every single post in the subforums involved. This might be all well and good on a smaller forum, but on CUK there are now so many posts that it just ends up consuming all the memory allocated to the PHP script and crashing, so it never gets to my code that fixes up the URLs to conform with the CUK URL scheme.

    I've tested this on a development server with four times as much memory allocated as the production server, and it still doesn't get even a quarter of the way through before crashing, so just bumping up the PHP memory_limit configuration isn't going to fix it.

    I'm working on a proper fix for this, but it's a particularly complex problem for various reasons. But at least my existing tool for fixing things up after the fact works with moved threads (posts extracted into a separate thread are a different thing again).

    Leave a comment:


  • ladymuck
    replied
    Originally posted by eek View Post
    I know this is probably an old bug - but if I click the take me to the last post link for a long standing thread I'm taking to a post from 4 February 2021...

    To add this is the link for the dead celebs thread https://forums.contractoruk.com/gene...ml#post2876229 (Jan 5th 2021)
    I get that with a number of different threads. Anything that's more than a few pages long.

    Leave a comment:


  • BigDataPro
    replied
    Yesterday one of my post (link below) was moved to IR35 section by the Mods. But since then it gets "invalid url" error.

    https://forums.contractoruk.com/ir35...r-majesty-does

    Leave a comment:


  • eek
    replied
    I know this is probably an old bug - but if I click the take me to the last post link for a long standing thread I'm taking to a post from 4 February 2021...

    To add this is the link for the dead celebs thread https://forums.contractoruk.com/gene...ml#post2876229 (Jan 5th 2021)
    Last edited by eek; 20 April 2021, 22:06.

    Leave a comment:

Working...
X