H
harrysp
Guest
A newbie question which needs clarifying if you could please.
I have just received my first contract from my agency, together with a letter requesting that I opt out (which I will not be doing), however in the actual contracts terms and conditions there is a clause which states that
•        The Contractor shall not solicit nor enter into any contract for services or of service with the Client or subsidiary and associated companies of the Client to provide the services of computer consulting during the period of assignment and for a period of twelve (12) months thereafter.
However if I do not opt out then
The Conduct of Employment Agencies and Employment Businesses Regulations 2003 Regulation 10 - Contractors must be allowed to “go direct”
Where a contractor currently contracting via an agency wishes to “go direct” and enter into a contract with the client when his contract via the agency ends, the agency cannot prevent this.
So which takes precedence? :rolleyes
Cheers in advance
I have just received my first contract from my agency, together with a letter requesting that I opt out (which I will not be doing), however in the actual contracts terms and conditions there is a clause which states that
•        The Contractor shall not solicit nor enter into any contract for services or of service with the Client or subsidiary and associated companies of the Client to provide the services of computer consulting during the period of assignment and for a period of twelve (12) months thereafter.
However if I do not opt out then
The Conduct of Employment Agencies and Employment Businesses Regulations 2003 Regulation 10 - Contractors must be allowed to “go direct”
Where a contractor currently contracting via an agency wishes to “go direct” and enter into a contract with the client when his contract via the agency ends, the agency cannot prevent this.
So which takes precedence? :rolleyes
Cheers in advance
